Romsdal VGS > Om skolen > Ledige stillinger

Vi har følgende ledige stillinger ved skolen:

Programfaglærer klima, energi og miljø (KEM)

Som faglærer ved Bygg- og anleggsteknikk får du hovedansvar for all undervisning ved Vg2 Klima-, energi- og miljøteknikk (KEM). Vi planlegger oppstart av Vg2 KEM fra høsten 2019, og vi søker derfor etter lærer som kan ta ansvar for planlegging og oppstart av dette nye tilbudet ved skolen. Stillingen omfatter også undervisning på Vg1, der du vil få ansvar for KEM delen i fagene bransjelære og produksjon, samt yrkesfaglig fordypning.

Vernepleier

Stillingen vil være knyttet til vårt tilbud om særlig tilrettelagt opplæring ved AO, men du som får denne jobben må påregne å jobbe tett opp mot flere av skolens avdelinger. Stillingen følger elevenes skoleår, og det trekkes derfor 11 % lønn for skoleferier.

Søknadsfrist

Fullstendig utlysningstekst for begge stillingene med søknadsskjema finner du på www.mrfylke.no/jobb

Ivar Rød Ivar Rød
Kjell Inge Ugelvik Kjell Inge Ugelvik
Ass rektor

Om skolen

Romsdal videregående skole er en stor og allsidig videregående skole i Molde med 190 ansatte og 845 elever.

Vårt mål er å være best når det gjelder kvalitet, kreativitet og kultur for læring - en skole som gjør elevene ettertraktet og kvalifisert for framtida. Våre ansatte er engasjerte medarbeidere med fokus på læring i klasserom og verksted samtidig som vi har et utbredt opplæringssamarbeid med lokalt næringsliv og deltar i ulike prosjekter, både på regionalt og nasjonalt nivå.

Om Molde & Romsdal