Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Nyheter

Skoleskyss rammes av buss-streiken neste uke?

Det er varslet en utvidelse av den pågående streiken blant bussjåfører fra og med lørdag 26. september. Dette kan medføre utfordringer med skoleskyss for mange elever ved Romsdal vgs.

Les meir

Informasjonsmøte for foresatte til elever i 1ID1 og 1ID2

Tirsdag den 22. september  fra kl. 18.00- ca. 19.30, blir det holdt informasjonsmøte for foresatte til elever på vg1 idrettsfag.

Les meir

Elevorganisasjonen og elevombudet på besøk på skolen

Tirsdag morgen var det møte i elevrådet ved Romsdal vgs. Hvordan drive elevrådsarbeid og elevrettigheter var på programmet.

Les meir

Helsing til alle foreldre/ føresette til elev i vidaregåande opplæring

Velkomen som foreldre/føresette i den vidaregåande skolen. Foreldre/føresette er viktige for ungdommane når dei no skal inn i vidaregåande opplæring, og vi ønsker å ha foreldra som gode medspelarar i denne perioden.

Les meir

Nye midlertidige fraværsregler - revidert 9. september

Fra og med mandag 24. august og ut oktober 2020 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fravær når de er hjemme fra skolen med bakgrunn i helsegrunner.

Les meir

Gratulerer til Tora (3ID1) - vinner av talekonkurransen "Ta ordet"

"Ta ordet" er en talekonkurranse hvor elever i videregående skole konkurrerer om å holde den beste talen, den er arrangert av Retorikkgruppen på Informasjons- og medievitenskap ved Universitetet i Bergen.

Les meir

Kan du gå, sykle eller sitte på med nokon til skolen?

Mange føler seg utrygge når bussane blir veldig fulle. Viss alle som kan, går, syklar eller køyrer privatbil, blir det betre på bussen for dei som ta buss.

Les meir

Skolestart - 17. august 2020

Oppdatert 12. august 2020: Alle søkere til videregående skoler i Møre og Romsdal har nå fått melding om 2.gangs inntak. I denne nettsaka finner du informasjon om inntak, ventelister og skolestart ved Romsdal vgs.

Les meir

Skoleskyss i vgs

Som elev i vgs kan du ha rett til fri skoleskyss. Søk om skolekyss nå - ikke bli stående igjen når bussen har gått! 

Les meir

Stilfull avslutning ved Romsdal vgs

Mandag 15.juni hadde vi avslutning for våre avgangselever i skolens aula. Nærmer 200 elever og ansatte var tilstede ved avslutningen. 

Les meir